<

آهن و فولاد


آنلاين:18     چاپ

آهن و فولاد


مرتبط با آزمایشگاه و خدمات :

آنالیز شیمیایی مكانیكی متالوگرافی میكروسكپ الكترونی تست غیر مخرب خوردگی و پوشش

امروزه یکی از اساسی‌ترین پایه‌های اقتصادی و اجتماعی کشورهای جهان را صنایع آهن و فولاد تشکیل می‌دهد و این به سبب نیاز مبرمی است که انسان جهت پیشبرد مقاصد خود در زندگی دارد. با نگاه اجمالی به کارآیی این عنصر حیاتی می‌توان به نقش سازنده آن پی‌برد. زیرا علاوه بر کاربرد آن در امر ساختمان سازی، پل سازی و غیره یکی از کالاهای اساسی در صنایع اتومبیل سازی، کشتی سازی و لوکوموتیو سازی است و به‌صورت آلیاژهای مختلف، اساس تکنولوژی ماشین‌آلات را تشکیل می‌دهد. روند استخراج آهن از ترکیب های طبیعی آهن به مرور زمان راه تکامل می‌ پیمود تا اینکه نخستین کوره استخراج آهن به سبک امروزی که به کوره کانالانی معروف بود نوآوری شد. این کوره دارای آتش ‌دانی به ابعاد ۷۵×۶۰×۶۰ سانتی‌ متر بود. سیر تکاملی این روند به آنجایی رسید که امروزه، کارخانه ‌های عظیم استخراج و ذوب آهن و فولاد با ظرفیت چندین میلیون تن به وجود آمده است.
صنعت فولاد را می‌ توان یکی از پایه‌ های مهم اقتصاد هر کشوری دانست و حتی مصرف سرانه فولاد را به عنوان شاخصی جهت ارزیابی صنعتی بودن یک کشور برشمرده‌اند. امروزه در کشور ما نیز فولاد با حضور در بخش­ های مهم تولیدی و صنعتی کشور، نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.
مرکز پژوهش متالورژی رازی با فراهم آوردن امکانات گسترده آزمایشگاهی و پژوهشی همکاری تنگاتنگی با اکثر واحد های صنعتی فعال در زمینه استخراج و تولید آهن و فولاد دارد. بررسی و تعیین ترکیب شیمیایی و ناخالصی های سنگ معدن و سایر مواد اولیه مورد نیاز و همچنین دیر گدازهای مصرفی در این صنعت در مجموعه آزمایشگاههای آنالیز شیمیایی مرکز انجام می گیرد.
کنترل کیفیت محصولات تولیدی شامل انواع ورق ها، بیلت، میلگرد، تیر آهن و سایر تولیدات نوردی از نظر مشخصات متالورژیکی و تعیین نوع و میزان ناخالصی و ارائه راهکار در جهت بهبود خواص و کاهش عیوب از دیگر خدماتی است که قابل ارائه به این صنعت می باشد.
مرکز پژوهش متالورژی رازی پروژه های صنعتی متعددی را با واحدهای تولید آهن و فولاد در زمینه های مختلف تولید آهن اسفنجی، تولید آهن خام، تولید فولاد و متالورژی ثانویه به اجرا درآورده است که از جمله آنها می توان به طراحی و ساخت کنورتر با دمش جانبی جهت تولید فولاد از چدن برای واحد های ریخته گری فولاد نام برد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز پژوهش متالورژی رازی می باشد.

Back to Top